Dagens outfit. :) idag satt man först och ...

dsc01925 (MMS)

Dagens outfit. :) idag satt man först och pluggade men sen kände jag för att hitta på något så jag körde hem till farfar och hälsade på dom. Fast där orkade man inte vara en längre tid så sen stack man och överraskade Arta i salongen och åkte sedan hem till henne och där spenderade man hela kvällen. Ett livet ryck fick oss att köra till falkenberg och sedan tillbaka. Haha vilken grej. Måste köra hem oftare till den bruden alltså. Imorgon kommer rörmockaren och ska laga något under vasken tidigt som fan säkert så det är bäst att vara uppe med tuppen imorgon. Eller ja senare idag. Sen väntar massa pluggande och lite städning ska jag nog också lyckas klämma in. Och så ska man till halmstad för att ta en fika med mia. Och så kommer Tomek hit för en inspektion. Usch det blev en fullspäckad dag.:) bäst att gå och sova nu då. Ännu en gång har man fått höra att janusz kommer på måndag. Hmm återstår att se. Nu ska jag inte hoppas och vänta något mer. Han kommer när han kommer punkt slut. Jag kommer bli tokig annars. Ha de gött! Sov gott för det ska jag.


Dagenslistan

KLÄDER: mjukisbyxor <3 linne

SMINK: Naada!

FRISYR: Ihopknycklat i en ruffsig toffs. :)

LÅT: Waka waka :)

GÖRA: PLUGGA :D

MAT: Uncle bens med ris.

KÖP: 3 blommor och ett frimärke.

HUMÖR: Trött :D

SAKNAD: Janusz <3

PUSS: Pikus :P

KRAM: Pikus :)

LÄNGTAN: Janusz <3

SENASTE SAMTAL: PAPPA <3

SENASTE SMS: Ellos reklam



Nya vecka - nya tag!

Nu är det måndag igen. :D Förra veckan gick hur bra som helst.
Läraren skickade tillbaka mina skrivuppgifter med några kommentarer.
Kändes skitbra när jag läste igenom det. I helhet fick jag ett starkt G+. :)
Fan vad bra. :)
Har inte fått svar om mitt argument än men det kommer väl med tiden antar jag... :)
Denna vecka ska jag fortsätta kämpa på.
Förhoppningsvis kommer Janusz hem denna veckan också.
Jag är helt förberedd på allt. Tror jag :P
Idag har jag städat, varit i affären, på banken, postat brev, fixat o donat här hemma och betalt räkningarna...
Fy fan vad flitig jag varit. :P
Vattengubben har varit här och bytat avloppsrören så nu är allt fungerande.
Nu är det nog dags för en dusch och sen blir det till att fortsätta plugga... :D

Dagenslistan

KLÄDER: Jeans, vit t-shirt "Daddys girl"

SMINK: Idag har jag faktiskt sminkat mig. Hela kitet. :D

FRISYR: Nersläppt med lite volym. Snebena :P

LÅT: I have a feeling :)

VILL HA:

GÖRA: Städa, gå till banken och skriva en argumenterade text.

MAT: Köttbullar med potatissallad.

KÖP: Absolut ingenting.

HUMÖR: Jävligt glad :D.

HÄNDELSE: Vattengubben lagar avloppsrören och blöter ner hela köksgolvet, nu hänger mattorna på tork på balkongen.

PLANER: Fixa allt färdigt till imorgon.

SAKNAD: Janusz <3

DROG: Cola :)

PUSS: Pikus :P

KRAM: Pikus :)

LÄNGTAN: Janusz <3


Skolveckan är så gott som slut nu..

Idag har jag mailat in skrivuppgifterna och gjort närvarouppgifterna. Jag ligger en dag före schemat.YES! Nu kan jag bara ta det lugnt och slappa inför nästa vecka. Funderar på att göra extrauppgiften idag om att skriva ett argument... Ett argument för att legelisera prostitution och bordeller i Sverige.

En riktig liten plugghäst!

I måndags började man plugga ju och inte för att skryta eller så man jag är fan bäst. Jag har verkligen lyckats göra någonting bra här i livet och när jag till och med tar tag i skolan igen då är jag fan bäst! Det här med distansutbildning det är rätt ut sagt skitbra. Man kan plugga och göra vad man vill utan att gå till skolan. I like that very much... :D Helt underbart. Nu är det jag, böckerna och min dator som gäller. Jag är så taggad för detta så det är sjukt.
Igår var jag i halmstad, gick på shoppingrunda. Hittade mycket men köpte ingenting. På väg hem igen köpte jag däremot massa mat så nu är både kylen, frysen och skafferiet fulla med mat. Idag har jag suttit med skolböckarna hela dagen. Pluggandet blir faktiskt mycket roligare när man slipper vara i skolan...
Imorgon ska jag åka iväg en snabb runda på dagen och sen ska jag ta tag i svenskaböckerna igen. Fan vilken plugghäst jag blivit. Snart är det fredag och då ska allt vara inne och närvarouppgifterna ska göras...  Go for it, give it to me säger jag bara...

Fullspäckad vecka...

Oj oj redan söndag. Var tog denna veckan vägen... Jag har iallafall fått mycket gjort denna veckan.
Jag har fått papprena från skolan och varit inne och tittat på internet. Riktigt bra tycker jag det ser ut. Kommer nog bli skitbra i slutändan. Ansökan till csn är inskickad och pengarna bör komma in på mitt konto inom ett par dagar. Göttans!!! Fullt upp med att fixa i lägenheten. Spegelväggen i sovrummet är uppe och städning har varit en stor kategori denna veckan. I torsdags tvättade jag, man skulle kunna tro att jag tvättade för en hel skola. 9 maskiner tvätt! Men då tvättade jag absolut ALLT, sängkläder, handdukar, bäddmadrass och allt som bara gick o tvätta. Mattorna har fått sig en omgång i badkaren också. Idag var jag duktig flicka och gick till medborgarhuset och röstade. Förra gången det var val så låg jag bara och latade mig och orkade inte ens gå upp och rösta. :) Imorgon är det måndag igen. Usch tiden går så fort. Jag måste köra till halmstad, hämta mitt paket med nya kläder och inhandla lite mat och grejer. Får nog bli ett besök på banken också. Imorgon börjar man plugga. Riktigt skönt. Denna gången ska jag lyckas. Jag och skolböckerna vi ska bli bästa vänner...

Ny vecka - nya tag...

Jahapp då var det måndag igen. Shit vad denna helgen gick fort... Måste varit för jag haft fullt upp med mitt bakande. Ett sånt ryck hoppas jag inte jag får igen. Jaja nu är det över iallafall... Denna veckan har börjat riktigt bra iallafall. Rektorn ringde imorse och väckte mig med den goda nyheten att dom godkänt min ansökan och att information om studierna skulle komma på min mail denna veckan. Känslan som sprider sig i kroppen när man hör det får mig att hoppa upp ifrån sängen och börja smådansa.. hahaha Nåväl nu när jag ändå var vaken kl 8 så var det bara att gå ut med Pikus och sen ge sig på diskberget i köket. Sen ringde försäkringsbolaget och sa att dom slarvat bort min skadeanmälan på bilen så jag sa snällt att jag skulle skicka in en ny. Och det gjorde jag. :D Och för första gången på många dagar så skiner solen, är så trött på att titta ut varje dag när det regnar. Idag var en perfekt dag.

På fredag fyller Janusz 32år och jag har redan köpt ett kort till honom. Måste komma på vad jag ska köpa mer. Tror jag ska överraska honom med att köra upp till grängesberg på torsdag kanske. Vet inte har inte bestämmt mig än. Den stora frågan är ju bara vad jag ska köpa till han... Får bli en runda in till halmstad imorgon och leta.




Dagenslistan

Dagens humör: Ganska glad och trött.

Dagens mående: Ont i magen...

Dagens borde: Absolut ingenting

Dagens frisyr: Jag har iallafall borstat det idag...

Dagens smink: Inget

Dagens klädsel: Mjukisbyxor och linne

Dagens saknad: Janusz ...

Dagens köp: Krukor, Vårdpaket till soffan, duk, filtar, Ett jäääteekort till Janusz, lite mat, leksaker till pikus m.m..

Dagens beroende:

Dagens roligaste: Att polisen blev mer intresserad av pikus än att bry sig om att jag inte hade körkortet med mig och inte satt på lamporna...


Dags för en nystart!!!

Dags att börja blogga igen kanske.. Vi får ge det ett försök..

Nu för tiden håller jag mest på att fixa i lägenheten och väntar på att få börja plugga igen :) Så skönt det ska bli. Ser verkligen fram emot det. Nu när det börjat så bra ska jag se till att det fortsätter i den stilen... Det är dags för förnyelse.. Ändra mina livsvanor och verkligen få leva livet... Ta vara på varje dag... Nu ska det bli helt andra bullar... Livet börjadeför länge sen, men jag har börjat ta tag i det nu... Bättre sent än aldrig.... :)